Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Methode

Mijn werkwijze zal ervoor zorgen dat je anders gaat denken en anders gaat eten. Je wordt je bewust van je huidige eetpatroon en leert, zonder jezelf alles te ontzeggen, andere keuzes maken. Pas als je ergens bewust van bent, dan kun je het veranderen.

Naast de consulten ga je thuis aan de slag met het werkboek; Weg met de Weegschaal van Meijke van Herwijnen

WEG MET DE WEEGSCHAAL

Afvallen is een kwestie van gezond eten, actief leven en goed slapen en ontspannen. Dat is een hele uitdaging in onze omgeving vol overvloed! Zeker als je ook op gewicht wilt blijven en je steeds goed in je vel wilt voelen.

Weg met de weegschaal is geen dieet, maar een methode die jou leert keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl. Het helpt je om stap voor stap de juiste dingen te doen, dingen die werken en die bij jou passen. In combinatie met de 1 op 1 coaching, waar je aanvullende adviezen krijgt over gezonde voeding en beweging is deze methode zeer succesvol gebleken.

Tijdens de consulten bespreken we de resultaten en maak per keer een plan van aanpak voor de komende week (weken) die bij jou past. Door regelmatig af te spreken behoud jij je focus en op moeilijke momenten help ik jou je motivatie te behouden of terug te vinden als je het even kwijt bent.

Wil jij graag een gezonde leefstijl met het daarbij passende gewicht?

Laat mij dan jouw coach zijn! Ik help je graag op de weg naar het gewicht waar jij je weer prettig bij voelt.

Wil je graag meer informatie? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Online coaching via Skype of WhatsApp behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact

 

Methode

Lees verder

 

Werkwijze

Lees verder

 

Tarieven

Lees verder

 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren