Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Werkwijze

Mocht je geïnteresseerd zijn om samen met mij aan de slag te gaan, dan maken we eerst een vrijblijvende afspraak waarin we samen je doelen bekijken en we mijn manier van werken en de mogelijkheden bespreken.

Vervolgens kunnen we een afspraak maken voor het eerste intake gesprek.

In het intake gesprek wordt je voedingspatroon en levensstijl in kaart gebracht. Het is belangrijk dat ik een goed beeld krijg van hoe jouw dagelijkse leven er uitziet.

Verder wordt er o.a. besproken wat jouw idealen zijn en wordt er nagegaan welke manier van aanpak het beste bij je past en welke doelen we gaan nastreven.

Na dit intakegesprek krijg je het werkboek 'Weg met de weegschaal' mee naar huis om mee aan de slag te gaan.  Soms vraag ik je om een eetdagboek bij te houden, dit kan ook digitaal met de Eet meter van het voedingscentrum. Het belangrijkste is dat je een eetpatroon gaat ontwikkelen waar jij je goed bij voelt en waar je echt blij van wordt, daar help ik je graag bij.

We bespreken bij elke vervolg afspraak de eventuele knelpunten en andere zaken waar je tegen aan loopt. 

Het uiteindelijke doel zal altijd zijn: Dat je eetpatroon en gedachtegang verandert op een manier die jij prettig vindt.

Samen met mij werken aan uw gewicht betekent meer dan een voedingsadvies alleen. Voeding is een onderdeel van het programma, maar er wordt ook gekeken naar het psychologische aspect bij afvallen. Bewustwording en gedragsverandering spelen daarin een belangrijke rol.

Contact

 

Methode

Lees verder

 

Werkwijze

Lees verder

 

Tarieven

Lees verder

 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren