Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over Marianne Meeter

Ik ben Marianne Meeter- van der Laan geboren in 1973. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn interesse voor gezonde voeding en gewichtsbeheersing heb ik van huis uit meegekregen. De nadruk lag op gezonde voeding, maar er was zeker ook ruimte voor lekkernijen. Mijn motto is dan ook Jong geleerd is oud gedaan. 

Ik gun iedereen een ontspannen relatie met voeding en hun gewicht. Ik gun jou een positief zelfbeeld en de kracht om uit de vicieuze cirkel te stappen van afvallen en aankomen, die vaak je hele leven beheerst. Ik gun je ook de motivatie om de rest van je leven goed voor jezelf te zorgen waardoor je meer energie, geluk, maar ook rust gaat ervaren. En hoe mooi zou het zijn als je dat gevoel weer door kunt geven aan jouw kinderen? 

In 2011 heb ik de opleiding gewichtsconsulent gevolgd bij Sonnevelt opleidingen en sinds 2012 run ik mijn eigen praktijk. Naast de opleiding Kind en voeding heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van coaching en emotie eten. Ik blijf altijd in ontwikkeling om een nog betere coach te worden.

Sinds januari 2018 begeleid ik deelnemers aan mijn trajecten ook succesvol online via Skype of videobellen.

Contact

 

 

Een gewichtsconsulent:

  • Geeft voedingsadviezen.
  • Begeleidt gezonde mensen met onder en overgewicht.
  • Geeft adviezen over beweging en sport.
  • Weet medische risico’s te herkennen en mensen door te verwijzen naar huisarts.
  • Gaat er vanuit dat de oplossing in jezelf zit en daar moeten we die dus ook zoeken.
  • We richten ons op de knelpunten in de voeding en/of voedingsgewoonten, waarbij het uitgangspunt is dat we dat op een positieve manier doen.
    Alles mag, maar je leert nieuwe keuzes maken.


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten, dit is een vereiste om voor vergoeding van ziektekostenverzekeringsmaatschappijen in aanmerking te komen. De beroepsvereniging (BGN) waarborgt de kwaliteit van gewichtsconsulenten.

 
 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren