Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Lunchrecept: Omelet met Italiaans tintje

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 4 snoeptomaatjes
  • Italiaanse kruiden
  • Handje geraspte kaas 30+
  • Scheutje olijfolie

Bereidingswijze
Snijdt de tomaatjes in dunne plakjes en kluts de 2 eieren, verhit de olijfolie in de koekenpan en schenk de geklutste eieren in de pan, verdeel de schijfjes tomaat over het omelet en bestrooi het met de Italiaanse kruiden. Bak het ei op een matig vuur aan beide zijden goudbruin en strooi na het omkeren de geraspte kaas erover, zodra de kaas gesmolten is dan is je omelet met Italiaans tintje klaar. Lekker met een Ciabattabroodje of meergranenbol.

Eet smakelijk!

Lunchrecept: Omelet met Italiaans tintje

4 maanden geleden

Ingrediënten: 2 eieren, 4 snoeptomaatjes, Italiaanse kruiden, handje geraspte kaas 30+, scheutje olijfolie

Lees verder

Vegatarische rode linzensoep

4 maanden geleden

Ingrediënten: 200 gram winterpeen, 400 gram tomaten, 1 ui, 200 gram rode linzen, 2 teentjes knoflook, 1,5 liter groentebouillon, 2 eetlepels olijfolie, 1 tl paprikapoeder, 1 tl gemberpoeder, 1 tl komijnpoeder, ½ tl kurkuma

Lees verder

 
 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren