Ingrediënten
Bereidingswijze
Snijdt de tomaatjes in dunne plakjes en kluts de 2 eieren, verhit de olijfolie in de koekenpan en schenk de geklutste eieren in de pan, verdeel de schijfjes tomaat over het omelet en bestrooi het met de Italiaanse kruiden. Bak het ei op een matig vuur aan beide zijden goudbruin en strooi na het omkeren de geraspte kaas erover, zodra de kaas gesmolten is dan is je omelet met Italiaans tintje klaar. Lekker met een Ciabattabroodje of meergranenbol.
Eet smakelijk!
Ingrediënten: 2 eieren, 4 snoeptomaatjes, Italiaanse kruiden, handje geraspte kaas 30+, scheutje olijfolie
Ingrediënten: 200 gram winterpeen, 400 gram tomaten, 1 ui, 200 gram rode linzen, 2 teentjes knoflook, 1,5 liter groentebouillon, 2 eetlepels olijfolie, 1 tl paprikapoeder, 1 tl gemberpoeder, 1 tl komijnpoeder, ½ tl kurkuma